A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner kijelentette, hogy az amerikai csapat minden lehetőséget megvizsgál. Lehet, hogy hosszabbítanak Mick Schumacher-el. Még nem dőlt el semmi.

Talán nem gondoltuk volna, hogy idén ennyire nagy lesz a pilótamozgás. Fernando Alonso az Aston Martin-hoz igazol. Sebastian Vettel-t váltja, aki visszavonul. Ezek után a Haas felfüggesztette a tárgyalásokat Mick Schumacher-el. A Mclaren pedig felbontotta Daniel Ricciardo szerződését. Maradjunk csak a Haas-nál. Kevin Magnussen biztos, hogy az amerikai csapattal áll majd rajthoz 2023-ban. Mick Schumacher-nek viszont lejár a szerződése. Sokan azt mondják, hogy a viszonyuk megromlott és az év végén távozni fog. Günther Steiner-t kérdezték arról, hogy ki lehet 2023-ban Magnussen csapattársa. Ricciardo vagy marad Schumacer? Erre így válaszolt:

“Majd meglátjuk. Sokan azt mondják, hogy Mick jövőre már nem lesz itt. Ez nem igaz. Egyelőre minden lehetőség nyitott. Még nem hoztunk döntést. Nyilvánvalóan beszélünk a pilótákkal. Ez a dolgunk. Mindenki azt gondolja, hogy azért mert Danny most elérhető, akkor le is kell igazolnunk. Lehet nem is akarjuk őt leigazolni? Mit gondoltok, miért hagyta el a McLarent? Óvatosnak kell lennünk. Nemcsak az számít, hogy mit akarunk tenni, hanem az is, hogy mit tudunk megtenni.”- árulta el Günther Steiner.