Daniel Ricciardo utolsó évét tölti a Mclaren csapatban. Lando Norris sajnálja, hogy az ausztrál távozik. Ki lesz a csapattársa? Norris nem igazán foglalkozik ezzel a kérdéssel.

Lando Norris új csapattársat kap 2023-ban. Daniel Ricciardo az év végén távozik, mivel a Mclaren felbontotta szerződését. A brit pilóta Carlos Sainz mellett versenyzett 2019-ben. Ricciardo tavaly érkezett a wokingi csapatba. Ő azonban nem tudott felmutatni jó eredményeket. Kölcsönösen döntöttek úgy, hogy elválnak. Norris jövőre egy új csapattárssal kell megküzdenie csapaton belül. Minden jel arra utal, hogy az új csapattárs Oscar Piastri lesz. Norris nem foglalkozik azzal, hogy kit szerződtet a Mclaren.

“Tényleg nem izgat ez a kérdés. Amíg valakivel jól kijövök és szívesen dolgozok vele együtt, addig boldog vagyok. Még nem tudom ki lesz az új csapattárs, de azért várom a bejelentést. Természetesen új kihívás lesz. Ha fiatalabb lesz nálam, akkor valószínűleg furcsán fogom érezni magam. Akkor úgy érezném, hogy én vagyok az idősebb és érettebb srác a csapatban, amibe bele sem tudok gondolni. Még nem tudom. Egyelőre erre a szezonra koncentrálok. Daniel? Nyilvánvalóan sok olyan dolog van, amiről nem beszélhetek. Ő sokkal jobban el tudja magyarázni, hogy mi történt. Mi megy jól és mi nem. Sokat tanultam tőle. Még mindig rendkívül tehetséges srác. Nagyon tisztelem őt. Azt is élveztem, hogy olyan valakivel dolgozhatok együtt, aki versenyeket nyert, és sokkal több dobogós helyezést ért el, mint én. Jó volt, de még hosszú a szezon. Még a szezon fele előttünk van. Folytatjuk a munkát, hogy a lehető legjobb eredménnyel zárjuk az évet…….”- árulta el Lando Norris.