Daniel Ricciardo határozottan állítja, hogy olyan csapatot keres, ahol versenyképes lehet. Az ausztrál pilóta szeret még versenyezni és nem vesztett el az önbizalmát sem.

Daniel Ricciardo kijelentette, hogy az F1-re koncentrál. 2023-ra olyan csapatot keres, akikkel versenyképes lehet. Ricciardo azt is hozzátette, hogy az önbizalma töretlen. Az ausztrál pilótát arról is megkérdezték, hogy felvetődött-e az egy év kihagyás lehetősége. Ricciardo így válaszolt:

“Továbbra is imádom a sportot. A nehézségek ellenére sem veszítettem el az önbizalmam. Egyértelmű, hogy volt néhány kemény hétvégénk, és olykor nehéz nem kimutatni az érzelmeket. De még mindig imádom és még mindig szeretném ezt csinálni, szeretnék a megfelelő helyen lenni. Soha nem akartam olyan versenyző lenni, aki csak a létszámot növeli: ha itt vagyok, egy céllal vagyok itt. Nem tudom még, mit jelent mindez a jövőre nézve, de ha adódik a megfelelő lehetőség, akkor itt szeretnék lenni. Egy év kihagyás lehetősége felmerült? Ha van értelme, akkor igen. Ez az egyetlen versenysorozat, ami érdekel a pályafutásom jelenlegi szakaszában: az F1-et imádom, csak itt látom magam, ha versenyezni fogok. De ha úgy állnak a csillagok, hogy az a megfelelő lépés, hogy mintegy feltöltődjek és átértékeljem ez idő alatt a dolgokat, akkor ezt fogom tenni.”- árulta el Daniel Ricciardo.

Racingnews365