Egy francia lap, a Autohebdo úgy értesült, hogy jövőre nem lesz Francia Nagydíj. Az F1 hivatalosan még nem adott ki semmilyen tájékoztatást. Nem ismert a 2023-as versenynaptár sem.

Az F1 évről évre egyre több futam szeretne rendezni. Egyre több az új helyszín. Így a történelmi pályák esnek ki a naptárból. A szervezet állítólag 2023-ban 24 futamot szeretne rendezni. Jövőre debütál Las Vegas, de Kína és Katar is vissza szeretne térni az F1 naptárába. Ha az említett két helyszínhez még Dél-Afrika is csatlakozna, akkor a jelenlegi naptárból több pálya kiesne.

A franciaországi futam, akárcsak a belgiumi és a monacói, már egy ideje nyomás alatt van. A francia lap szerint az F1 Belgiumban eldöntötte, hogy a Francia Nagydíj 2023-tól már nem szerepel a naptárban. Az F1 vezetősége és a francia promóterek nem jutottak egyességre. Viszont Stefano Domenicali nem zárja ki, hogy a futam a jövőben visszatérjen. A pilóták többször is felszólaltak azzal kapcsolatban, hogy nem örülnének annak, ha legendás helyszínek tűnnének el a naptárból. Amennyiben ez hivatalossá válik, az esetben a monacói és a belga szervezők egy picit fellélegezhetnek. A Forma-1 állítása szerint nem szeretnék törölni a hagyományokat, azonban a sportágnak szüksége van a vérfrissítésre.