Lando Norris érdekes kijelentést tett. Mindenkit meglepett, amikor azt mondta, hogy nem érzi úgy, hogy segítenie kellene csapattársának abban, hogy megtanulja az autó kezelését. Ő csak magára akar koncentrálni. Nem akar senkinek segíteni.

Lando Norris pénteken elárulta, hogy a Mclaren kezdetben neki sem feküdt. Változtatnia kellett vezetési stílusán azért, hogy jól működjenek a dolgok. Elmondta, hogy megpróbált segíteni Ricciardo-nak az információk megosztásával. Hangsúlyozta, hogy végső soron nem az ő felelőssége, hogy segítsen csapattársának formába lendülni. Norris együtt érez-e Ricciardo-val? Norris erre így válaszolt:

“Nem szívesen válaszolnék erre, de azt mondanám, hogy nem. Az emberek valószínűleg utálnak ezért a kijelentésért. Nehéz, mert sosem tudhatom, hogy a jövőben találkozhatok-e ezzel az autóval, vagy egy másik csapat színeiben vele. Szóval, nem akarok magamnak ellentmondani a jövőre nézve. Csak a vezetésre és a munkámra kell koncentrálnom. Nem az én dolgom, hogy másra koncentráljak. Nem vagyok edző, nem azért vagyok itt, hogy segítsek és ilyen dolgokat csináljak. Azért vagyok itt, hogy az abszolút legjobb teljesítményt nyújtsam, és ennyi.”- árulta el Lando Norris.

PlanetF1