Max Verstappen minden versenyt szeretne megnyerni. Még akkor is, ha a Belga Nagydíjon csak a 15. helyről vághat neki a futamnak. Komoly célt tűzött ki.

Max Verstappen igazi erődemonstrációt tartott be a belga kvalifikációján. Több mint 6 tizedmásodperces előnnyel verte meg a második helyen végző Carlos Sainz-t. A holland versenyző nyerte ugyan az időmérőt, de motort cseréltek az autójában. Így csak a 15. helyről indulhat majd a vasárnapi futamon. Verstappen komoly célt tűzött ki maga elé.

“Kiváló időmérő volt. Az egész hétvégén jól működik az autó. Csak finomhangolnunk kellett. A kvalifikáción minden összeállt. Figyelnünk kellett arra, hogy mennyi abroncsot használunk el. A versenyre is gondolnunk kellett az időmérőn. Hátulról indulok majd, de nagyon örülök a körömnek. Jó itt lenni Spában, fantasztikusak a szurkolók és a pálya is. Remélem, a szurkolók élvezték a mai napot. Nem lehet más célunk. Előre kell menni. Egy ilyen autóval kellemetlen lenne, ha nem végeznék a dobogón.”- árulta el Max Verstappen az időmérő után.