A Ferrari készített egy felvételt, amin Pierre Gasly és Charles Leclerc beszélgetnek. A francia pilóta arról beszélt a Ferrari pilótájával, hogy dolgozik a szerződés végső részletein.

Pierre Gasly már többször elmondta, hogy ha nem kap új lehetőséget a Red Bull-tól, akkor ő távozna. Úgy tűnik, hogy ez jövőre meg is valósulhat. A francia pilóta körül az a hír járja, hogy az Alpine kivásárolja és szerződteti Esteban Ocon mellé.

Minden jel arra utal, hogy az Alpine lemondott Piastri-ról és Alonso helyére Gasly-t szeretnék szerződtetni. Így két francia pilótával állhatna rajthoz az Alpine, mely szintén francia. A Red Bull állítólag hajlandó elengedni Gaslyt, de a francia pilótának élő szerződése van az AlphaTauri-val így az Alpine-nak ki kell nyitnia a pénztárcáját.

Gaslyt a Belga Nagydíj hétvégéjének többször is megkérdezték, hogy mi igaz az Alpine-ról szóló pletykákból. Egy alkalommal sem szerette volna ezeket a híreket kommentálni. A Ferrari azonban készített egy videót, amin George Russell mögött sétál Pierre Gasly és Charles Leclerc. Gasly Leclerc-nek a következőket mondta: “Még dolgozom a szerződés utolsó részletein.”

Gasly az Alpine-nal kötött alkuról beszélt? Erre semmi garancia nincs. A jelenlegi pletykák ismeretében nagyon érdekes kijelentés volt hallani.