A nyári szünetben megrekedtek a tárgyalások Mick Schumacher és a Haas között. Sokan azt mondták, hogy a kapcsolatuk valószínűleg megromlott. A hétszeres bajnok elárulta, hogy hol tartanak a tárgyalások.

Mick Schumacher közölt néhány részletet jelenlegi tárgyalási helyzetéről, miután nagyon sokan azt találgatják, hogy hol folytatja pályafutását. Egyes pletykák szerint más csapatnál folytatja karrierjét.

A hétszeres bajnok fiának idén lejár a szerződése. Egyre szaporodnak a találgatások arról, hogy a csapat a 23 éves pilóta folytatja-e a Haas-al, vagy távoznia kell. Antonio Giovinazzi korábban elárulta, hogy két edzésen is beülhet majd az amerikaiak autójába. Daniel Ricciardo és a Haas kapcsolatáról is terjednek bizonyos pletykák. Schumacher a Belga Nagydíj hétvégéjén válaszolt a Haas ülésével kapcsolatos találgatásokra.

“Nos, boldog vagyok. Örülök annak, ahol tartok. Célunk az, hogy a hátralévő futamokon pontot szerezzünk. Ez lehet az egyértelmű célunk. Remélhetőleg sikerül a sok találgatást kezelnünk. Biztos vagyok benne, hogy amint tudok valamit, megosztom veletek. Beszéltem-e a Haas-al a nyári szünetben? Közvetlenül nem. A nyári szünetben két hétig mindenkinek fel kell hagynia a munkával. Szóval nem szabad dolgozni. Szerettem volna megtisztelni a csapatot azzal, hogy nem zavarom őket. Mindenki a családjával töltötte a szabadidejét.”- kezdte Mick Schumacher. Arra a kérdésre, hogy milyen státusza van a Ferrarinál, a német pilóta elismerte, hogy történt néhány megbeszélés a Ferrarival, de nem hajlandó tájékoztatást adni.”Nos folyt némi megbeszélés a Ferrarival. Ha lesz valami, amit be akarunk jelenteni, azt a megfelelő időben bejelentjük.”- zárt a Haas pilótája.