A Ferrari tempója messze elmaradt a Red Bull-étól Spa-ban. Max Verstappen szerint a a zandvoorti futamon közelebb lehet hozzájuk a Ferrari. Szoros csatára számít.

Spa-ban a Red Bull uralta a mezőnyt. A holland pályában nincs annyi hosszú egyenes. Verstappen arra számít, hogy a zandvoorti futam közelebb kerülnek hozzájuk a riválisok. A szezon elején Verstappen nem volt túlzottan elégedett az RB18-assal. Most már otthonosabban érzi magát az autóban, mivel a színfalak mögött több fejlesztéssel is elkészültek.

“Úgy gondolom, hogy Hollandiában közelebb leszünk egymáshoz. Spa nagyszerű volt számunkra. Jobb, mint vártuk. A spai pálya feküdt az autónknak. Itt Zandvoortban nagy leszorítóerőt kell használni. Teljesen más a pálya és kevesebb az egyenes is. Ha sikerül jól beállítani az autót, akkor megint gyorsak lehetünk. Már csak az a kérdés, hogy a többiekhez képest hol leszünk. Folyamatosan próbáljuk javítani az autó egyensúlyán. Nagyon jó és vezethető az autó. Gyorsak vagyunk az egyenesekben. Vannak olyan pályák, ami fekszik nekünk. Spa is ilyen volt. Az év során bevetett fejlesztésekkel egyre jobb lett az autó. Sokkal kellemesebb a vezetése is. A szezon elején nehéz volt az autó. Várnunk kellett arra, hogy jobbá váljon. Lassan sikerült jobbá válnunk. Egyre jobban megértjük az új szabályokat. Így egyre jobb beállításokat is találunk. Az autó apránként változik. Spa csak egy nagyon jó hétvége volt, az első körtől kezdve. Öt év után először.”- árulta el Max Verstappen.