Daniel Ricciardo azt mondta, hogy jelenleg nem vágyik az IndyCar sorozatba. Az ausztrál pilóta az F1-ben szeretne maradni és itt versenyezni.

Daniel Ricciardo kettő plusz egy éves szerződést írt alá a Mclaren-el. Azok után, hogy nem voltak megelégedve teljesítményével, felbontották szerződését. Így Ricciardo-nak más lehetőségek felé kell néznie. Zak Brown felajánlotta Ricciardo-nak, hogy ha nem talál magának helyet az F1-ben, akkor szívesen látják őt a Mclaren IndyCar csapatában. Ricciardo ezt visszautasította. Nem szeretne más soroztban versenyezni.

“Azt mondanám, hogy jelenleg csak IndyCar rajongónak tartom magam. Nem feltétlenül arról van szó, hogy versenyeznék is ebben a sorozatban. Még mindig úgy érzem, hogy az F1-ben van befejezetlen dolgom. Szeretnék még egy kis időt itt eltölteni azelőtt, hogy mással kezdek foglalkozni. Mi lesz a jövőben? A következő hetekben minden kiderül. Én nem akarok gyors, elhamarkodott döntést hozni . Át szeretném gondolni a dolgokat. Kicsit hagy csillapodjanak le a dolgok. Úgy gondolom, hogy a tripla hétvégék után már tudni fogom, hogy mi a helyes. Azt hiszem, hogy a rajongóknak csak annyit üzenhetek, hogy továbbra is itt szeretnék versenyezni. Semmire sincs garancia, de meglátjuk mi történik. Ha kiderül, hogy mi lesz velem jövőre, elmondom. Nincs okom arra, hogy titkoljam. Még mindig úgy gondolom, hogy kell egy kis idő……”- árulta el Daniel Ricciardo.