Andreas Seidl szerint annak hasonlóságok az F1-es veterán Sebastian Vettel és az újonc Oscar Piastri között. Szerinte az ausztrálban is megvan minden, hogy az F1-ben sikeres legyen.

Oscar Piastri jövőre debütál az F1-ben. Az ausztrál pilótára nagy kihívás vár. A Holland Nagydíj előtti pénteken Andreas Seidl-nak nagyon sok kérdést tettek fel az ausztrál pilótáról. Többek között arra is válaszolt, hogy lát-e hasonlóságot a visszavonuló Sebastian Vettel és Oscar Piastri között.

” Úgy gondolom, hogy ezek az eredmények magukért beszélnek. Korábban is mondtam, hogy ahogy megismertem, és a vele folytatott beszélgetésekből úgy gondolom, hogy minden megvan benne, amire szüksége van ahhoz. Biztos vagyok benne, hogy sikeres lehet ebben a sportágban. Nagyon várjuk, hogy jövőre vele dolgozhassunk. Remélhetőleg jól zárjuk a szezont Daniellel. Szerettem volna, ha Oscar nálunk versenyez. Junior karrierje során megmutatta, hogy egy nagyon tehetséges pilóta. Minden megvan ahhoz, hogy sikeres legyen a Forma-1-ben. Fiatal és tele van energiával. Megvan a kellő önbizalma. Ugyanakkor nagyon alázatos, és teljesen tisztában van az előtte álló nagy kihívással. Minden újonc számára bonyolult csatlakozni a Forma-1-hez.”- árulta el Andreas Seidl.