A 2023-as F1-es ideiglenes versenynaptárat még kiadták, de újabb változtatásokat tettek közzé. A magyar és a Belga Nagydíj időpontja is megtávozott.

Az FIA és az F1 a napokban véglegesíti a jövő évi versenynapárat. A sportág vezetése két futam időpontját is megcserélt. A belga és a magyar futam időpontja is megváltozott.

A belga futamra a nyári szünet után szokott sor kerülni. 2023-ban a Holland Nagydíj lesz az első futam, amit a nyáriu szünet után rendeznek majd meg. Ez azt jelenti, hogy a Magyar Nagydíj időpontja is megváltozik.

A belga pályával egy évet hosszabbítottak. Az F1 eredetileg a július 21-23-i hétvégén szerette volna megrendezni a belga futamot, de a nemzeti ünnepük miatt zajló koncertek miatt a a futam megrendezése más időpontra kellett, hogy kerüljön.

Az F1Hírek információi szerint a Magyar Nagydíjat a július 28-30-i hétvégére tűzték ki, de a Hungaroring vezetősége hajlandó volt cserélni cserélni. Ez azt jelenti, hogy a 2023-as Magyar Nagydíj július 23-án, a belga futam pedig 30-án rendezik majd meg. A módosításra akkor kerülhet sor, ha az FIA és a Motorsport Világtanácsa jóváhagyja. Egyes hírek szerint a Katari Nagydíjnak is helyet akarnak csinálni a naptárban. A végleges naptárt a következő hetekben teszik majd közzé.