Lewis Hamilton pályafutásával kapcsolatban megint elindultak a találgatások. Vajon mikor vonul vissza a hétszeres bajnok? A brit pilóta erre csak annyit mondott, hogy nem tervezi még a visszavonulást.

Hamilton szerződése 2023-ig szól. A brit pilóta még mindig szeretné szeretné megszerezni a nyolcadik világbajnoki címét. Mindig felmerült a kérdés, hogy mikor vonul vissza.

A hírek szerint Daniel Ricciardo-t szerződtetheti a Mercedes. Egyelőre csak tartalékos szerepet tölthet be az ausztrál pilóta. 2024-re lehetne üresedés a Mercedesnél, ha Hamilton visszavonulna. Az ausztrál pilótának sokat kellene várnia arra, hogy visszatérjen az F1 rajtrácsára. Ennek oka az, hogy Hamilton nem tervezi egyhamar a visszavonulását.

“Évek óta ugyanazt kérdezitek tőlem. Mikor vonulok vissza. Egészségesnek érzem magam. Fittnek érzem magam. Imádom, amit csinálok. Nem tervezem egyhamar a visszavonulást. Mindig az volt a célom, hogy a Mercedes pilótája lehessek. Már 1997-ben szerződtem velük. Hosszútávú együttműködésünk van. Úgy érzem, sok pozitív dologba kezdünk. Nem csak a sportban, hanem azon kívül is. Úgy gondolom, hogy még sokáig tudok versenyezni. Azt hiszem, hogy az idők végezetéig a Mercedesszel leszek.”- mondta Lewis Hamilton.