A Red Bull nagyon bízok abban, hogy jobb lesz a versenytempójuk a Ferrariénál Monzában. Charles Leclerc ennek ellenére is bízik egy jó eredményben. A monacói szerint ezúttal már nem hibázhatnak.

Minden jel arra utalt, hogy Monza a Red Bull terepe lesz. Ennek ellenére Charles Leclerc önerőből szerezte meg a pole-pozíciót. Több pilótát is rajtbüntetéssel sújtanak az motorcserék miatt, így a rajtelsőségre már korábban is jó esély nyílt a monacói számára. A vasárnapi Olasz Nagydíjon a legfontosabb az, hogy ne kövessenek el hibát. Így gondolja Leclerc.

“Eddig nagyon sűrű hetünk volt. Nagy a nyomás a csapaton, hogy ilyen jó szinten tudjunk teljesíteni. A szombati nap jól sikerült. Vasárnap kritikus lesz. Csak össze kell raknunk mindent. Nem szabad hibáznunk. Én magabiztos vagyok. Szerintem nagyon jó versenytempónk van. Nekik más a konfigurációjuk és nagyobb leszorítóerővel rendelkeznek, de eléggé biztos vagyok benne, hogy ezt meg tudjuk oldani. Én a legjobbamat nyújtom majd.”- mondta Chalre Leclerc.