Max Verstappen-t, a Red Bull pilótáját kifütyülték, miután megnyerte az Olasz Nagydíjat. A holland pilóta a Safety Car mögött intették le Monzában.

Max Verstappen egy fütty ovációt kapott, miután megnyerte az Olasz Nagydíjat is. A regnáló világbajnok A holland előnye a pilóták bajnokságában már akkora, hogy matematikailag már a következő futamon, a Szingapúri Nagydíjon megszerezheti a világbajnoki címet.

A Red Bull pilótája a hetedik helyről vághatott neki az Olasz Nagydíjnak. Daniel Ricciardo McLarenének meghibásodása miatt a safety car mögött hajtott át a kockás zászlón. Leclerc és a szurkolók is csalódottak voltak. A monacói talán még megküzdhetett volna Verstappen-el az első helyért.

Az olasz közönség hatalmas füttyszóval vette tudomásul a versenyirányítás döntését, és bizony akadtak olyan hazai rajongók, akik Martin Brundle által készített interjú során is fütyültek, miközben Verstappen nyilatkozott. A holland pilóta megérti az olasz szurkolók csalódottságát.

“Az ilyesmi előfordul, mindenki a fütyüléssel foglalkozik, meg az egyéb külső dolgokkal, én viszont azért vagyok itt, hogy megpróbáljam megnyerni a versenyt, ami sikerült is. Néhányan ezt nehezen fogadják el, mert szenvedélyes szurkolói egy másik csapatnak. Ez van, ez nem fogja elrontani a napomat, kiélvezem a pillanatot…..”- árulta el Max Verstappen.

Racingnews365.com