A napokban olyan híreket is hallottunk, hogy Mick Schumacher ott lesz a szeptemberben sorra kerülő hungaroringi privát teszten. Az Alpine-nal, de a Haas pilótájának menedzsmentje cáfolja ezeket a pletykákat.

Az Alpine akkor került bajba, mikor bejelentette Piastrit a következő szezonra, de az ausztrál pilóta ezt megcáfolta. Később derült csak ki, hogy a Mclaren szerződtette Piastri-t. A csapat gőzerővel keresi Fernando Alonso utódját. Az elmúlt hetekben Arról is olvashattunk, hogy Pierre Gasly-t nézte ki magának az Alpine. A francia pilóta szerződtetése korántsem biztos. Ezért az Alpine több pilótát is kipróbál a 2021-es A521-es autóban.

Állítólag Nyck de Vries, Jack Doohan és Colton Herta is vezethet a teszt során, és nemrég Antonio Giovinazzi is felkerült erre a listára. Napokon át olyan hírek járták a paddockk-ot, hogy Mick Schumacher is ott lesz a Hungaroringen sorra kerülő privát teszten. Úgy tűnik, ez nem igaz. A német menedzsmentje a Motorsport.com holland kiadása szerint cáfolta a pletykákat.