Silverstone bejelentette, hogy szünetelteti a jegyértékesítést, mivel folyamatos problémákkal szembesültek. A pálya tulajdonosai elnézést kértek a kellemetlenségekért. Megerősítették, hogy pénteken újból lehet jegyet venni a 2023-as Brit Nagydíjra.

Csütörtökön adták ki az utolsó jegyet. A rajongók többsége a közösségi médiákon keresztül jelezték, hogy online nem tudták kifizetni a jegyeket. Nagyon lassú volt a rendszer és a megnövekedett forgalom miatt a jegyek ára is megnőtt. Egyes források szerint ez a probléma már megoldódott. Silverstone egy közleményt adott ki:

“Sajnáljuk, hogy néhány rajongónak problémái voltak a jegyvásárlás közben. Podátlanul nagy volt a forgalom a weboldalon. Ez lassította az oldalt. Szeretnénk a lehető leggyorsabban helyrehozni a problémákat. Mindent megteszünk, hogy a várakozási idő lerövidüljön.”- állt a közleményben. A Sky Sports kommentátora, David Croft pontosabban arról számolt be, hogy idén 210 ezren regisztráltak jegyért. Körülbelül 25 ezren álltak sorban, hogy megvásárolják a jegyüket a jövő évi versenyre.