Alex Albon az olasz futamon nem tudott rajthoz állni. Kórházba szállították. Vakbélgyulladással kezelték. A thai-brit pilóta szeretne rajthoz állni a Szingapúr Nagydíjon. Vajon rajthoz állhat?

A Williams pilótája monacói otthonában lábadozik és pihen. Kedden hazaengedték a kórházból. A múlt hétvégén megműtötték. A thai-brit pilóta a műtét után légzési nehézségekkel küszködött. Az intenzívre került. Állapota gyorsan javult. Albon feltöltött egy vodeót a közösségi oldalára. Jelenlegi egészségügyi állapotáról beszélt. Albon reméli, hogy hamar felépül és rajthoz állhat a Szingapúr Nagydíjon. Közösségi oldalára feltett egy videót, amiben a következőket mondta:

“Helló mindenkinek. Itt Alex. Arra gondoltam, hogy elmondom, hogy vagyok. Elég jól érzem magam. Szombaton volt egy kis problémám. Az orvosok csodálatos munkát végeztek. Nagyon hálás vagyok nekik azért, hogy most ilyen állapotban lehetek. Kedden hazamehettem a kórházból.
Szóval azóta Monacóban vagyok. Pihenéssel töltöm az időm. A célom az, hogy felkészüljek Szingapúrra, ami nem lesz egyszerű. ez az egyik legnehezebb verseny. Szóval nem könnyű. A visszatérést céloztam meg. Majd meglátjuk sikerül-e. Köszönöm nektek azt a sok üzenetet, amit küldtetek nekem. Nagyon sokat jelentett nekem. Szóval köszönöm. Remélhetőleg találkozunk Szingapúrban.”- mondta a közösségi oldalára felöltött videóban Alex Albon.