A Red Bull torony magasan kiemelkedik a mezőnyből. Az egyéni és a konstruktőri versenyben is messze maguk mögött hagyták a riválisokat. A csapat így elégedett lehet. Max Verstappen szerint fontos, hogy kiélvezzék ezeket a pillanatokat.

A 2022-es szezon nehezen indult a Red Bull számára. Az osztrák istálló címvédője szép lassan egyre jobb formába lendült. Az Olasz Nagydíjon elért sikerével Max Verstappen már zsinórban ötödik győzelmét aratta. Jelenleg pedig verhetetlennek tűnik. A holland pilóta már Szingapúrban megszerezheti második bajnoki címét. Verstappen idén 11 futamot megnyert. Mindössze kettővel kevesebb, mint a Sebastian Vettel és Michael Schumacher. Ők ketten voltak azok, akik egy szezon alatt 13 futamot tudtak bezsebelni.

“Elképesztő, amit a csapaton belül tapasztalunk. Csodálatos évünk van és fontos, hogy ezt ki is élvezzük. Azt hiszem, sok különböző kihívásunk volt az egyes pályákon. Most úgy tűnik, az autó tényleg minden pályán működik. Rendkívül elégedettek vagyunk……”- mondta Max Verstappen.