Mike Krack, az Aston Martin csapatvezetője cáfolja azokat a híreket, miszerint a búcsúzú Sebastian Vettel csak “búcsú körúton” lenne a brit csapattal.

Vettel még a Magyar Nagydíj előtt jelentette be, hogy az idei szezon lesz számára az utolsó a Forma–1-ben. A négyszeres bajnok két nehéz évet töltött az Aston Mastin-nál. Az eredmények közel sem úgy alakultak, ahogyan arra számítottak kapcsolatuk kezdetekor. Imola volt az utolsó európai helyszín. Vettel nem tudott célba érni. Ennek nem örült, mert szeretett volna szépen búcsúzni a tifositól. Vettel mennyire volt csalódott a futam után? Erről Mike Krack beszélt.

“Ez nem egy búcsú körút, szóval nem arra gondolunk, hogy ez volt az utolsó monzai futam, ez volt az utolsó európai futam. Abu Dhabiban majd búcsúzkodunk, de addig nem az jár a fejünkben, hogy bárhová megyünk, az lesz az utolsó alkalom. Most jöhet néhány olyan futam, ahol az autó versenyképesebb lehet. Zandvoortban is láttuk, hogy az esély megvolt a Q3-ba jutásra. Sebastiannak problémája akadt a 13-as kanyarban, és emiatt nem tudott továbbjutni. A potenciál azonban megvolt, és ez bíztató a jövőre nézve. Szingapúr mindig egy olyan pálya volt, ahol jól teljesített, ezért reménykedünk abban, hogy sikerül még valami nagyot alkotni, mielőtt véget érne ez a történet

Racingnews365.com