Az F1 elhagyta Európát. A következő futam Szingapúrban lesz. A sorozat egyik éjszakai futamával folytatódik a 2022-es világbajnokság. Mike Elliott műszaki igazgató optimista a Mercedes csapat esélyeit illetően.

A Mercedes optimistán várja a Szingapúr Nagydíjat. Az utcai pálya aszfaltja elég göröngyös. Ez nagy kihívást jelent majd a pilótáknak. A Mercedes a szezon elején szenvedett a pattogástól. Baku után Lewis Hamilton háta is fáj. Mike Elliott azt mondta, hogy bár a pálya nagy kihívást jelent majd számukra, de optimistán utaznak Szingapúrba.

“A szezon során sokat tanultunk. Azt hiszem nekünk Szingapúr nekünk olyan lesz, mint Budapest, vagy Zandvoort. Ez egy göröngyös pálya, ami kihívással jár majd. A kanyarok miatt azt gondolom, hogy ez a pálya feküdhet nekünk. Szóval remélhetőleg jó eredményt érünk el. Át kell vinnünk a gyakorlatba azt, amit tanultunk. Remélhetőleg ezt egy jó eredményre tudjuk váltani. Meg akarunk küzdeni a Ferrarival a konstruktőri második helyért. Szeretnénk futamot nyerni. Jó esetben nem csak egyet. Jövőre pedig újra küzdeni akarunk a bajnoki címért.”- mondta Mike Elliott.