Mick Schumacher szerződése az év végén lejár. A Haas-nál csak Kevin Magnussen jövője biztosított. Guenther Steiner még nem tudott új hírrel szolgálni. Azt sem tudni, hogy mikor várhatjuk a bejelentést. Azt igen, hogy a Haas továbbra is számol Mick Schumacher-el.

Kevin Magnussen biztos rajthoz áll a Haas-al 2023-ban. Több évre szóló szerződést írt alá. A dán pilóta csapattársáról még semmit sem lehet tudni. Schumacher szerződése ugyanis az év végén lejár. Guenther Steiner állítólag még júliusban beszélt vele egy új megállapodásról. A tárgyalások megakadtak Sebastian Vettel visszavonulásának bejelentése után.

Schumacher kapcsolatba került az Aston Martin-al. A pletykák gyorsan véget értek azzal, hogy a csapat leszerződtette Fernando Alonso-t. A hétszeres bajnok fiát az Alpine-al is összehozták. Egyes hírek szerint az Alpine-nak Pierre Gasly a fő kiszemeltje. Több pilóta is szerepel a francia csapat listáján.

“Nem tudok ujjat mondani. Ugyanígy volt a múlt héten és két héttel ezelőtt. Várunk és mindent megvizsgálunk. Elég sokat beszélünk Gene Haas úrral, de még nem hoztunk döntést. Dátumot nem szabtunk meg. Ez lenne a következő kérdésed. Hagyunk időt magunknak. Nem akarjuk elsietni a döntést. Nem akarunk rossz döntést hozni. Szeretnénk rászánni a rendelkezésünkre álló időt. A legjobb döntést akarjuk hozni. Jó lesz vagy sem, majd jövőre kiderül. Szóval még nem döntöttünk.”- árulta el Guenther Steiner.