Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack úgy véli, Lance Stroll-t alábecsülik. Szerinte Sebastian Vettel mellett hihetetlenül jól teljesített az elmúlt két szezonban.

Stroll megnyerte az F4-as bajnokságot, a Toyota Racing Series-t, és az F3-as bajnokságot is. Ezután debütálhatott az F1-ben. Az első F1-es szezonjában megszerezte első dobogós helyezését. 2020-ban pedig megszerezte első pole-ját is. Stroll két évet töltött a Williams-el, majd az Aston Martin-hoz igazolt. 2021-ben Vettel csatlakozott a csapathoz.A szezon végén Vettel visszavonul. Jövőre Alonso érkezik az Aston Martin-hoz. Újabb bajnok csatlakozik a kanadaiakhoz. Mike Krack szerint Lande Stroll-t sokan lebecsülik.

“„Amikor Sebastian csatlakozott a csapathoz, az emberek azt mondták, hogy Lance-nek nincs esélye. Lance hihetetlenül jól teljesített egy négyszeres világbajnok mellett is. Fernando jövőre csatlakozik a csapathoz. Most ugyanezt mondják az emberek. Majd meglátjuk. Szerintem Lance talán meg fog lepni pár embert. Nem tudom, hogy Fernando alábecsüli-e Lance-t. Természetesen nem fél egy versenyzőtől sem. Szívesen megküzd bárkivel ugyanolyan autóban ülve is. Több éve ismerik egymást, versenyeztek egymással, és Fernando ismeri Lance tulajdonságait. Kölcsönös tisztelet van közöttük.”- árulta el Mike Krack az F1.com oldalnak.