Lewis Hamilton 37 éves, de még nem gondolt a visszavonuláson. A brit pilóta úgy gondolja, hogy sokáig a Mercedes kötelékeibe fog tartozni. Még mindig nem mondott le a nyolcadik világbajnoki címről.

Hamilton szerződése 2023-ig szól. A jövő év végén már a 39. életévének a betöltéséhez fog közeledni a pilóta. A brit pilóta 40-hez közelítve sem gondolkodik azon, hogy visszavonuljon. Idén a Mercedes nemigen talált bele az új szabályokba és így egyelőre győzelem nélkül áll Hamilton, továbbra sem tett le a nyolcadik vb-címről

“Évek óta előjönnek a sztorik a visszavonulásról és a befejezésről. Egészségesebbnek érzem magam, mint valaha. Komoly figyelmet fordítok rá: fittnek érzem magam. Imádom, amit csinálom, és nem tervezem a közeljövőben befejezni. A célom mindig az volt, hogy a Mercedesnél legyek. Imádom a régóta fennálló kapcsolatunkat. Úgy érzem, rengeteg pozitív dologra vállalkozunk, és nem is csak a sportban, hanem azon kívül. Úgyhogy a része akarok lenni ennek. Szerintem mindig is a Mercedesnél leszek a halálom napjáig. Úgy érzem, még elég sokáig versenyezhetek.”- árulta el Lewis Hamilton az F1.com oldalnak.