Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke úgy véli, hogy Lewis Hamilton soha sem ismerte el Max Verstappen kepésségiét. Verstappen és Lelcerc valahogy jobban tisztelik egymást.

Hamilton és Verstappen tavaly nagy csatát vívtak a világbajnoki címért. A szezon során több lakalommal is összeütköztek. Britanniában, Olaszországban és Szaúd-Arábiában ütköztek. A bajnoki cím az utolsó futamon dőlt el. A Mercedes Michael Masi versenyigazgatót hibáztatta. A német csapat felebezett. Végül a Mercedes elfogadta az eredményt. Horner nem hiszi el, hogy a hétszeres világbajnok tiszteletben tartotta volna Verstappen képességeit.

“Van különbség, mert Charles és ő tisztelik egymást. Gyerekkoruk óta versenyeztek egymás ellen, ezért kölcsönös a tisztelet. Egyszer sem hallottam például, hogy Lewis elismerte volna Max képességeit. Emiatt egy kicsit több tüske volt benne, ezt pedig érezni lehetett a két versenyző között. Ez inkább Lewis fejében játszódott le így, mert ő a hétszeres világbajnok, akinek minden vesztenivalója megvan, Max pedig a fiatal srác, aki kockáztat, aki mindent belead, neki nem volt mit veszítenie…..Nagy tétje volt a dolognak, és az érzelmek magasra csapnak, de ez valószínűleg Lewisra vitathatatlanul jobban hatott, mint Maxra, mert, ahogyan már említettem, neki több vesztenivalója volt. Max mindent megnyerhetett, Charles-el gyerek koruk óta ismerik egymást. Kölcsönös a tisztelet.