A tripla hétvége után három hét szünet következett. Hamar véget ért a pihenő. Ezen a hétvégén már újra felbőgnek a motortok. Ezúttal Szingapúrba látogat az F1 mezőnye. A futam szervezői Twitter oldalukon jelezték, hogy szerdán valamit be akarnak jelenteni.

A futam szervezői néhány nappal a verseny előtt valamilyen izgalmas hírrel készülnek előrukkolni. Egyelőre azonban még nem sokat tudni arról, hogy miről is lehet szó. Szerdán érdemes lesz figyelni az F1Hírek oldalát.

Országos zenés magazin

A szingapúri futamot utoljára 2019-ben láthattunk. A koronavírus miatt 2020-ban és 2021-ben sem tudott ide látogatni az F1 mezőnye. Utolsó futamot Sebastian Vettel nyerte meg. Akkor még a Ferrari pilótájaként állhatott rajthoz. Ez volt pályafutása ötödik szingapúri győzelme, amivel ő a rekordtartó. Lewis Hamilton is többször nyert ezen a pályán. Szám szerint négyszer sikerült a dobogó legfelső fokára állnia.
Max Verstappennek még nem sikerült győznie, de a hétvégén ő az egyik favorit arra, hogy elsőként szelje át a célvonalat.