A Mclaren szingapúri hétvégéje elég nehezen indult. Lando Norris a szabadedzések után egy nagyon nehéz hétvégére számított. Vasárnap viszont a negyedik helyen zárt, amire még ő sem számított.

Lando Norris nagyon örült a Szingapúr Nagydíjon elért negyedik helynek, mivel pénteken erre nem számított. Úgy gondolta, hogy a szingapúri hétvége lesz a legnehezebb a Mclaren számára.

A Mclaren a pénteki edzéseken küzdött. Alig tudtak bejutni a Q3-ba. A versenyt a hatodik helyről várhatta. A futamon sok előzési lehetősége nem volt. A McLaren-nek sikerült kihasználnia a késői Safety Car-os fázis. Norris a futam után nagy örömmel nyilatkozott és számolt be a két órás verseny eseményeiről.

Országos zenés magazin

“Pénteken még úgy nézett ki, hogy ez lesz a legrosszabb hétvégénk. A tempónk mérföldekre elmaradt a többiekétől. Szerintem nagyon jó munkát végeztünk, Daniel, jómagam és a stratégiai csapat is. Alpine valószínűleg legalább fél másodperccel gyorsabb volt nedves és száraz körülmények között is. Arra számítottunk, hogy a negyedik és ötödik helyen végeznek Szingapúrban. Nem szereztek pontot. A verseny végeredménye az ellenkezője lett. Azt hiszem, hogy végig harcban voltunk a negyedik helyért. Lewis hibázott. Max is. Szóval harcban voltunk a negyedik helyért. Szórakoztató verseny volt. Talán az egyik legnehezebb verseny, amit a Forma-1-ben teljesítettem. Koncentrálni kellett. Nagyon könnyű volt hibázni.”- mondta Lando Norris.

Racingnews365