Az Aston Martin elég erős hétvégén van túl. Az Emilia-Romagna Nagydíj óta nem tudott Stroll és Vettel az első tízben végezni. A négyszeres bajnok elégedett volt a szingapúri eredménnyel.

Vettel a 13. rajtkockából várhatta a hatalmas esőzés miatt bő egy órával elhalasztott szingapúri futamot. Nem kellett neki sok idő. Hamar az első 10-ben találta magát. A futamot a nyolcadik helyen zárta. Csapattársa, Stoll pedig a hatodik lett. Így az Aston Martin kettős pontszerzéssel zárta a szingapúri futamot. A konstruktőrök között megelőzték a Haast és az AlphaTaurit is.

“Úgy gondolom, hogy elégedettek lehetünk. Ilyen jó eredményt értünk el a csapat számára és fontos pontokat szereztünk. Nem volt könnyű, mert nagyon nehezek voltak a körülmények. Nagyon sokáig tartott, amíg felszáradt az aszfalt, ezért kulcsfontosságú volt az időzítés, mikor váltunk slick abroncsokra. Talán a kelleténél egy körrel később álltunk ki, de összességében elégedett vagyok az eredménnyel. Nagyon erősen kezdtem a versenyt. Az első kör nagyon szórakoztató volt. Türelmes tudtam maradni és nagyon keményen nyomtam. Nyertem pár pozíciót. Ezután arra koncentráltam, hogy vigyázzak az intermediate gumikra, mert tudtuk, hogy lassan szárad a pálya és sokáig üzemképesnek kell maradniuk az abroncsoknak. Az utolsó körökben nagy csatát vívtam Lewis-al és Max-al. Körökön keresztül küzdöttem, kár, hogy Max az utolsó körben végül megelőzött.”- árulta el Sebastian Vettel.