Sebastian Vettel az év végén visszavonul. Már csak négy futamot teljesít az F1-ben. Karrierje során négy bajnoki címet szerzett és több pilótával is meg kellett küzdenie a címekért. Most elárulta, hogy kit tartott a legnagyobb riválisának.

Sebastian Vettel a 2022-es Magyar Nagydíj előtt jelentette be, hogy hátat fordít az F1-nek. Szeretne több időt tölteni családjával és gyerekeivel. Pályafutása során sok hullámhegyet és hullámvölgyet élt át. Két csapat színeiben is harcolhatott a világbajnoki címekért. Négy címet csak a Red Bull csapattal tudott szerezni. Vettel elárulta, hogy a bikásoknál töltött időszaka alatt Fernando Alonsót tekintette a legnagyobb riválisának

“Lewis volt a legkeményebb riválisom, amikor a Ferrarival versenyeztem. Előtte pedig Fernando, amikor ő versenyzett a Ferrarinál. Fernando-nak nincs szüksége tanácsra és nem is vagyok benne biztos, hogy elfogadj-e azokat. Hosszú ideje van a Forma-1-ben és sok mindent látott már, jól meglesz az Aston Martin-nál.”-árulta el Sebastian Vettel.