Fernando Alonso és Lance Stroll vezeti majd az Aston Martin-t a 2023-as szezonban. Pedro de la Rosa azt mondta, alig várja, hogy együtt dolgozhasson a két pilótával.

Az ex F1-es pilóta, Pedro de la Rosa örült, hogy az Aston Martin Alonso-val és Stroll-al vág neki a 2023-as szezonnak. Úgy gondolja, hogy a kanadai pilótát alulértékelik a paddockban.

Stroll hetedik F1-es szezonját tölti majd az F1-ben. Debütálása óta szinte minden évben felülmúlta csapattársa. Egy év volt, mikor ő teljesített jobban. 2019-ban a Williasm-től a Racing Point-hoz igazolt. Sokat köszönhet a csapat tulajdonosának, Lawrence Stroll-nak, aki egyben az édesapja is.

Mielőtt az F1-be debütálhatott volna, megnyerte az olasz F4-et, a Toyota Racing Series-t és az FIA F3-as Európa-bajnokságot is. Pedro de la Rosa több olyan dolgot is kiemelt, amivel őt a Stroll lenyűgözte.

“Szerintem Lance alulértékelt. Nézd meg a pályafutását. Minden junior versenyt megnyert, mielőtt az F1-be került. Hány pilóta mondhatja ez el magáról? Szerintem Lance-ben és Fernando-ban sok közös van. Mind a két pilótának jó a teljesítménye. Nézd meg Lance milyet rajtolt a Japán Nagydíjon. Jó rajttal megelőzte Valtteri-t. Lance rendkívül gyors, és bizonyos mértékig bizonyos kanyarokban az egyik leggyorsabb…..”- árulta el Pedro de la Rosa.