Yuki Tsunoda a mexikói Nagydíj után azt mondta, hogy a tapasztalt Daniel Ricciardo-tól többet várt. Szerinte nem kellett megpróbálnia a lehetetlent.

Daniel Ricciardo utolsó etapjára készült a Mexikó Nagydíjon. A Mclaren-en a lágy gumik voltak feltéve. Ricciardo keményen támadta Yuki Tsunoda-t. Az ausztrál pilóta autója hozzáért az AlphaTauri-hoz. Tsunoda autója megsérült és fel kellett adnia a versenyt. Ricciardo 10 másodperces büntetést kapott. Tsunoda kicsit többet várt a tapasztalt Ricciardo-tól.

“Nagyon sajnálom azt, ami történt. A versenyem egészen jól alakult addig a pontig. Magabiztosnak éreztem magam az utolsó etapban. Ezért is csalódott vagyok, hogy ilyen ostoba hiba miatt ért véget a versenyem. Daniel más stratégiát követett. Ha vár, akkor simán meg tudott volna előzni. Ő tapasztalt. Olyan helyen próbált előzni, ahol ez nem lehetséges. Közel voltunk ahhoz, hogy pontszerző helyen végezzünk. Volt pár pozitívum, amit Mexikóban tapasztaltunk. Ezen túl kell lennem és Brazíliában erősebben fogok visszatérni.”- mondta Yuki Tsunoda.