Max Verstappen és Lewis Hamilton újra összecsapott. A két pilóta újabb ütközetét a Brazil Nagydíjon láthattuk. A két autó összeért. Verstappen büntetést is kapott. Christian Horner úgy vélte, Lewis Hamilton több helyet is hagyhatott volna a holland pilótának.

A 2021-es bajnokság riválisai a brazil futam elején csaptak össze. A Safety Car kiállt a mezőny elől. Újra indult a Brazil Nagydíj. Verstappen az egyes kanyarban akarta megelőzni a hétszeres bajnokot. A kettes kanyarban összeért a két autó. A Red Bull és a Mercedes is megsérült. A versenybírái Verstappen-t büntették meg. Christian Horner kifejtette véleményét a Max Verstappen és Lewis Hamilton ütközéséről.

“Úgy gondolom, hogy Lewis több helyet is hagyhatott volna. Max már az egyes kanyarban előrébb volt. Sajnálatos, mivel Max egész évben nem volt semmilyen incidensben benne. Ez volt az első. Sajnos Max kapott büntetést. Ez még jobban fájt nekünk. Nagyon frusztráló volt. Meglepett a büntetés, mert alapvetően versenybaleset volt.”- árulta el Christian Horner.