Max Verstappen kényelmes Abu-Dhabi Nagydíj győzelme után a közönség kifütyülte a holland pilótát. Martin Brundle szerint a Red Bull idei sikeréhez nem férhet kétség.

Verstappen 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben is a pole-ból rajtolhatott Abu-Dhaniban. Az idei futamot végig irányította és egy pillanatra sme engedte ki a kezéből a győzelmet. A leintés után nyilatkozott Verstappen. A nézők soraiból hatalmas füttyszót lehetett hallani. Valószínűleg a 2021-es szezonzárón történteknek fütyülhették ki páran a holland pilótát. Emellett a Red Bull költségplafon túllépése sem tetszett a szurkolóknak. Mexikóban és Brazíliában is többen kiabálták: “Csalók”

“Nagyon szomorú voltam, amikor a futam végén hallottam Max kifütyülését. Ezt korábban is megtapasztalhattuk Michael, Sebastian, Nico és mások esetében az elmúlt évek során. A Red Bull túllépte a költségvetési plafont, de semmi sem veheti le az idei szezonban nyújtott domináns teljesítményüket. Kommentárként Max Verstappen vezetését „Michael Schumacher-szerűnek” írtam le, mert bármennyire is lassúnak tűnt az autójával, akkor is kimagaslott a mezőnyből. Ez egy olyan szezon volt, amelyet Verstappen és a Red Bull uralt. A pontok tekintetében Max jóval több, mint öt futamgyőzelemnyi előnyt épített ki. A Red Bull jóval több, mint 4 győzelemmel több pontot szerzett a Ferrarinál. Gratulálok a csapatnak és a gyárakban dolgozóknak is. Ez óriási volt. Max olyan szinten van, amit nehéz lesz felülmúlni a következő években.”- árulta el Martin Brundle.