Sebastian Vettel a 2022-es szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíj után hátat fordított az F1-nek. Még a nyári szünet előtt jelentette be, hogy visszavonul. Damon Hill szerint Vettel még visszatér és rajthoz áll a száguldó cirkuszban.

Vettel a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon vett részt utolsó F1-es versenyén. A négyszeres bajnok a kilencedik helyről rajtolt és a 10. pozícióban szerezte meg utolsó pontját. Ez újabb erős teljesítményt jelentett Vetteltől, aki 2022-ben a 12. helyen zárt az egyéni bajnokságban. Damon Hill úgy véli, hogy Sebastian Vettel visszatér a Forma-1 -be. A brit ex pilóta szerint lement róla a nyomás azok után, hogy bejelentette, visszavonul. Ezért tudott Abu-Dhabiban is jól teljesíteni.

“Kíváncsi lennék, hogy a pilóták, hogyan tudják újra fellángolni a vezetés iránti szenvedélyüket. Tegyük fel, hogy kételkedsz. Nem vagy már biztos abban, hogy folytatni akarod a versenyzést. Nem élvezed, akkor nagyon nehéz jól teljesíteni. Ha meghozod a döntést, hogy visszavonulsz, akkor hirtelen visszatér a kedved. Én is átéltem ezt. Elkezdtem újra élvezni a versenyzést. Nem hiszem, hogy ez volt Sebastian utolsó versenye. Valahogy, de vissza fog térni az F1-be. Óriási nagy része van az F1 történetében. Szóval, vissza fog térni. Azt hiszem, valószínűleg szüksége van egy kis pihenésre. Ő még nagyon fiatal. Én 40 éves koromban hagytam abba. Ő 35 éves. Szóval nagyon fiatal még.”- árulta el Damon Hill.