Kevin Magnussen és Nico Hülkenberg a múltban nem voltak annyira jó viszonyban. Jövőre viszont egy csapatban fognak versenyezni és úgy tűnik, hogy a már nem haragszanak egymásra. Magnussen nagyon várja már, hogy együtt dolgozhasson a német pilótával.

Kevin Magnussen szerint nagyszerű dolog, hogy Hülkenberg visszért az F1-be. Pedig korábban nem voltak annyira jó viszonyban. 2017-ben a Magyar Nagydíjon szólalkoztak össze. Hülkenberg akkor azt mondta Magnussen-re, hogy az F1-ben a legsportszerűtlenebb pilóta. A dán erre sajátos módon káromkodva válaszolt.

Úgy tűnik azonban, hogy a páros azóta megbékélt egymással. Magnussen örült, hogy Hülkenberg-el dolgozhat majd együtt, aki Mick Schumacher-t vátlja majd 2023-ban. Magnussen a következőket mondta: “Nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak Nico-val. „Úgy gondolom, hogy minden tapasztalatával és tehetségével nagyszerű lesz a csapat számára. Úgy gondolom, hogy a csapatban mindenki nagyon izgatottan várja az új szezont. Én is én Nico is mindent bele fog adni.”- árulta el Kevin Magnussen.