A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko utalt arra, hogy felajánlotta állását Sebestian Vettel-nek. A négyszeres bajnok inkább a visszavonulást választotta.

Helmut Marko elismerte, hogy beszélgetett Sebestian Vettel-el. Szóba került a Red Bull-hoz visszatérés is. A négyszeres bajnok a visszavonulást választotta.

Vettel 2010 és 2013 között négy bajnoki címet szerzett a Red Bull-al. Korábban felmerültek olyan hírek, miszerint Vettel visszatérhetett volna a bikákhoz. Helmut Marko szerint egy nap Vettel lehet a Red Bull tanácsadója.

Egyáltalán nem zárom ki, hogy egy vezetői pozícióban tér vissza a csapathoz. Hamarosan nyolcvan éves leszek, az már valami!. Beszélgettünk, és úgy gondolom, hogy ha vezetői pozíciót kaphatna a menedzsmentben, az vonzó ajánlat lenne számára. Ez derült ki legalábbis az eszmecseréből. Most azért hagyjuk, hogy elültessen néhány fát, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Biztosan meglenne benne a potenciál, és a szükséges személyiség, ami egy csapat vezetéséhez szükséges. Sebastian egyike azoknak a srácoknak, akik idegesítően jók mindenben, amivel foglalkoznak. Biztos vagyok benne, hogy ebben is nagyon jó lenne.”- árulta el Helmut Marko.

Szerző: F1Hírek munkatársai
Forrás: PlanetF1