Sebastian Vettel karrierje során több olyan pilótával is versenyezhetett, akik letettek valamit az F1-ben. Volt olyan pilóta, akinek a nyers sebessége még Vettel-t is lenyűgözte.

Sebastian Vettel úgy véli, hogy Kimi Raikkönen volt a legtehetségesebb csapattársa, akivel valaha találkozott F1-es pályafutása során.A négyszeres világbajnok a Forma-1-es pilótaként eltöltött 15 év alatt jó pár bajnokkal összemérhette tudását. Többek között Michael Schumacher-el és Lewis Hamilton-al is. Melyik pilóta volt a leggyorsabb? Vettel szerint csak a csapattársaival tudja magát összehasonítani. A négyszeres bajnokot Raikkönen sebessége nyűgözte le.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Szerintem Kimi a legnagyobb tehetség, akivel valaha találkoztam. Nyilván, ami a nyers sebességet illeti. Nem kell neki idő, hogy alkalmazkodjon az autóhoz. Adsz neki egy kormányt, és ő tudja, mit kell tennie. Meg kell szoknod az autót. Meg kell ismerned a pályát. Neki nem kellett sok idő hozzá. Azt hiszem, vele volt a legjobb kapcsolatom az összes csapattársam közül, mert ő nagyon közvetlen volt. Soha nem volt köztünk vita. Még akkor sem, ha ütköztünk. Megbeszéltük a történteket. Talán még nevettünk is rajta. Az én hibám volt, vagy az övé. Mikor bekerültem a csapatba, nagyon tisztelettudó volt. Szóval, szerintem Kimi nagyon kivételes.”- árulta el Sebestian Vettel.