A 2023-as F1-es naptárban már feltűnik a Las Vegas Nagydíj is. inden kétséget kizáróan a nevadai futam lesz az év legdrágább versenye, ahova öt millió dollárért is kérhetnek egy belépő jegyért.

A Las Vegas Nagydíjat csak 2023 novemberében rendezik meg, de már most egyre többet hallani arról, hogy hatalmas fényűzésre számíthatnak a rajongók. Nem feltétlenül engedheti meg majd magának, hogy megváltsa a belépőjét. Csillagászati összegek is röpködnek a jegyekkel kapcsolatban. A Caesars Entertainment kaszinóóriás legextrvagánsabb VIP-csomagjáért nem kevesebb, mint ötmillió dollárt kérnek el.

A luxus belépő magában foglal egy öt éjszakás tartózkodást a Nobu Sky Villa-ban. Számos kényelmi szolgáltatást, saját sofőrt egy Rolls-Royce-szal, valamint két jegyet egy Adele-koncertre is. A több millió dolláros élmény VIP-hozzáférést biztosít egy 4700 négyzetméteres teraszhoz a Forma-1-es futamon, amelyet úgy rendeznek be, mint egy F1-es versenypályát.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

Vannak megfizethető jegyek is. A három napra szóló, általános belépő ára 500 dollárnál kezdődik. A szervezők ezeket a bilétákat csak azok után dobták piacra, miután a rajongók oldaláról számos panasz érkezett. A szurkolók azt nehezményezték, hogy a szállodák hatalmas mennyiségű jegyet akarnak felvásárolni. 100 ezer és 1 millió dollár közötti csomagba pakolják. Az első, novemberi árusítását megelőzően a lelátói helyek 2500 dollártól kezdődtek.