Pedro de la Rosa nem hiszi, hogy a vérében benne van a szándékosság. Így kétségbe vonja azt is, hogy Sergio Perez szándékosan törte volna össze autóját Monacóban.

A spanyol nem hiszi el, hogy Sergio Perez szándékosan törte volna össze a Red Bull-t Monacóban az időmérő utolsó perceiben. A téma a 2022-es szezon végén került elő, miután Max Verstappen Brazíliában figyelmen kívül hagyta a csapat utasítását. El kellett volna engednie Sergio Perez-t. Ezt nem tette meg és a mexikói így nem is tudta megszerezni az egyéni bajnokság második helyét. Verstappen a csapatrádióban világossá tette, hogy megvolt az oka az utasítás figyelmen kívül hagyásának. A csapatból senki sem szeretett volna reagálni a történtekre. A kettejük közötti incidensek után többen úgy gondolták, hogy Perez szándékosan törte össze autóját Monacóban. De De La Rosa nem hiszi, hogy a pletykának lenne alapja.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Úgy gondolom, hogy Checo nem csinált semmi rosszat Monacóban, nem tett semmit szándékosan. Más dolog az, ha szándékosan leállítja az autót, de a pilótának nincs benne a DNS-ében a szándékos autótörés……”- árulta el Pedro de la Rosa, aki szerint, ha Verstappen elengedte volna Perez-t Brazíliában, az sem változtatott volna az egyéni bajnokág eredményén.