Ralf Schumacher mér a 2023-as szezonról beszélt. Szerinte ewis Hamiltonnak sokkal nehezebb dolga lesz 2023-ban, ha le akarja győzni a csapattársát, mint Max Verstappen-nek. Viszont véleménye szerint a holland kétszeres bajnok nem lesz olyan sokáig az F1-ben, mint Hamilton vagy Alonso.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

George Russell 2022-ben teljesítette első szezonját a Mercedesnél. Már első évében több pontot szerzett, mint a tapasztaltabb Lewis Hamilton. Futamot is nyert és pole-t is szerzett. Hamilton-nak egyik sem jött össze 2022-ben. A fiatal britről már most sokan úgy gondolják, hogy a legmagasabb szinten teljesít, így Hamiltonnak nem lesz egyszerű dolga, ha le akarja győzni őt 2023-ban.

„Lewisnak többet kell tennie azért, hogy a határon menjen, keményebben kell küzdenie érte. Verstappen-el más kérdés foglalkoztat.Meddig akar még a Forma-1-ben maradni? Már többször jelezte, hogy nem akar még tíz évig vezetni. Nem vennék rá mérget, hogy egy bizonyos ponton nem mondja majd azt: ‘Viszlát, ennyi volt. Én kiszállok!’ Az én időmben kevesebb versenyünk volt, már az is túl sok volt nekem a pályafutásom végére. Végül is egy dolgot nem szabad elfelejteni. Az egész életed a Forma-1-re épül, attól kezdve, hogy felkelsz, egészen addig, amíg lefekszel.”- árulta el Ralf Schumcher a Sport1-nek adott interjújában.