Ralf Schumacher szerint a Mercedes Mick Schumacher-t is szerződtetheti versenyzőnek, ha George Russell 2023-ban újra legyőzni Lewis Hamilton-t.

2022-ben Russell elsőm szezonját tölthette a Mercedesnél. A német csapat úgy döntött, hogy elengedi Valtteri Bottas-t és Russell-t szerződteti helyére. Pont abban az évben került Russell a Mercedeshez, mikor nem tudtak beleszólni a világbajnoki cím alakulásába. Russell ellen ellenére is tudott egy futamot nyerni. Több pontot szerzett 2022-ben, mint Hamilton, de a Mercedes szerint a hétszeres bajnok nem kapott ki a brit kollégájától. Hamilton az év elején a beállításokat tesztelte.

Ralf Schumacher ennek ellénére úgy véli, hogy ha Hamilton jövőre is kikapna Russell-től, az a karrierjének végét jelentené. Így Mick tökéletes helyzetben lenne. Ha Hamilton visszavonulna, akkor talán Mick Schumacher-t ültethetnék a hétszeres bajnok helyére. A Sport1 feltette a kérdést. Mick Schumacher célja nem az Audihoz való csatlakozás? Ralf Schumacher erre így válaszolt:

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Az Audi szerződtethetné Mick-et, de még a Mercedesnél is történhet bármi. Tegyük fel, hogy George Russell megint legyőzni Lewis-t. Vajon akkor is folytatja pályafutását? Izgatottan várom a fejleményeket. Lewisnak annyi hitele van a Mercedesnek, hogy ő maga dönthet. A pénz mindenesetre nem játszik szerepet nála. Több, mint elég pénze van már. A döntő az lesz, hogy ki illik az autóhoz. Lewis Hamilton továbbra is abszolút az egyik legjobb pilóta, de az idő felette is eljár. Szóval sosem lehet tudni. A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff már elmondta, hogy Mick a képességeivel megérdemel egy helyet a rajtrácson. Úgy gondolom, hogy 2024-ben érdekes lehetőségek adódhatnak. A Mercedesnek partnercsapatai is vannak, amelyekre befolyást gyakorolhat.”- árulta el Ralf Schumacher.