Andrea Stella, a Mclaren csapatfőnöke úgy hallotta, hogy a Ferrarinál nagyon elégedettek a 2023-as versenygéppel. Vajon kitől hallotta az információt?

Andrea Stella 5 évig dolgozott a Scuderiánál Michael Schumacher és Kimi Räikkönen mérnökeként. Öt szezonon át volt Fernando Alonso versenymérnöke. A spanyol bajnokkal távozott a csapattól és a Mclaren-hez igazolt. A wokingi csapatnál eljutott a legmagasabb pozícióig. A Ferrari a célpontjukban lesz. Szeretnék felvenni a versenyt az olaszokkal, de hangsúlyozta, ez nem feltétlenül 2023-ban következik majd be. Úgy hallotta, hogy a Maranelloban meg vannak elégedve a 2023-as versenygép eddigi adataival, teljesítményivel.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„A következő szezonban a Ferrari-t, a Red Bull-t és a Mercedes-t kell legyőzni. Ők jelenleg más szintet képviselnek. Nagy javulást várok a Mercedestől, de a Ferrariról is azt hallotta, hogy nagyon elégedettek az új autóval. Így minden bizonnyal versenyképes szezonkezdetük lesz. Ami a Mclaren-t illeti. Nehéz lesz a szezon első fele, de bizakodó vagyok a folytatással kapcsolatban. A legfontosabb az, hogy építsünk egy gyors autót. Jelenleg egy vagy másfél másodpercet a lemaradásunk.”- mondta Andrea Stella a szülővárosában, Orvieto-ban tartott ünnepségen, ahol kitüntették a motorsportban elért eredményeiért.