A Haas csapatfőnöke, Guenther Steiner elgondolkodott azon, hogyan csinált belőle sztárt a Netflix Drive to Survive című műsora. Az amerikai istálló csapatfőnöke egy kissé tehernek érzi ezt a fajta hírnevet.

Guenther Steiner zinte azonnal a Netflix Drive to Survive című sorozatnak az egyik sztárja lett. Már az első részektől kezdve sokan megszerették. A műsor a sportág személyiségeire koncentrált. Nem pedig a pusztán a pályán látottakra. Steiner gyorsan rivaldafénybe került. A rajongók imádták z ő nonszensz, földhözragadt viselkedését. Azzal, hogy a show Steiner néven vált ismerté, kijelentette, hogy ez a hírnév valamiféle „teher” volt számára.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Én csak végeztem a munkám. Az embereknek tetszett az, amit csinálok. A Liberty Media és a Netflix a legjobbat hozta ki belőle, és hirtelen sokan ismernek téged! De ez nem olyasmi, amit évekkel ezelőtt elterveztem. Ez egyszerűen megtörtént és valahol teher is volt, mert mindenki rám figyelt. Sokan megismertek. Általában véve ez jó a Forma-1 számára. Ha egy fiatalabb generáció érdeklődik a Forma-1 iránt, az biztosítja a jövőnket. Nem csak én vagyok benne. Sokan mások is részt vett benne. Megadtuk nekik, amit látni akartak, és hirtelen a közepébe kerültünk. Most frusztrálóbb, mint három-négy évvel ezelőtt, de folytatod az életed és együtt élsz vele. Most több interjút kérnek tőlem, de a csapatban semmi sem változott…….Nem vagyok túl elégedett azzal, amit láttam magamról, ahogy viselkedtem. Ezért jobb, ha nem nézzük és maradunk azok, akik vagyunk. Ha tetszik az embereknek, jó. Ha nem tetszik az sem baj. Nem haragszom ezért. Azt hiszem, az emberek szeretik ez a sorozat, mert valóságot mutatja.”- árulta el Guenther Steiner.