Lewis Hamilton elárulta, hogy az életében megváltozott a fontossági sorrend akkor, mikor betöltötte a 30. életévét. Ennek ellenére megfogadta, hogy egy darabig még nem hagyja el az F1-et.

Hamilton jelenlegi szerződése a Mercedesszel a 2023-as szezon végén jár le. Folytatja-e versenyzői karrierjét? A hosszabbításban senki sem kételkedik. Minden bizonnyal a Mercedes versenyzője marad. Mind ő, mind a csapatfőnök, Toto Wolff jelezte, hogy folytatni kívánják az együttműködést. Wolff pedig nemrégiben elárulta, hogy a Hamilton-al már a téli szünetben tárgyalóasztalhoz ülnek. Hamilton a német Sport Bildnek nyilatkozva elárulta, hogy ezek a tárgyalások még nem kezdődtek el.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Még nem ültünk le a tárgyalóasztalhoz. Eddig még nem volt rá időnk. Két hónapja úton vagyunk.”- kezdte Lewis Hamilton. Lesz-e újabb hosszútávú szerződése a Mercedesszel? Hamilton erre így válaszolt: Néha felébredek és azt érzem, hogy nem akarom tovább csinálni. Ha néha felébredsz, és azt gondolod: Még folytatni akarom. Biztos van még mit elérnem ebben a sportban. Most már nem tart sokáig, de még egy kis idegig maradok. Számomra nem a motorsport a legfontosabb. Amikor gyerek voltam, talán így volt. Valószínűleg akkor is, amikor bekerültem a Forma-1-be. Harmincas éveim óta rájöttem, hogy az egész az emlékek teremtéséről szól. Ha bajnokságot nyernék lehet be is fejezném, mert úgy gondolom, hogy világbajnokként visszavonulni minden sportoló álma. Nekem is.”- árulta el Lewis Hamilton.