Nagyon sokan sajnálták és sajnálják, hogy Daniel Ricciardo nem lesz ott a 2023-as F1 rajtrácsán. Mark Gallagher volt F1-es vezető nem tartozik közéjük. Szerinte Ricciardo-t nem kell sajnálni, hiszen nagyon sok pénzt keresett.

Daniel Ricciardo 2011 óta minden évben ott volt az F1 rajtrácsán. 2023-ban nem lesz ott. A szerződését idő előtt felbontották. Jövőre csak tartalékos pilótaként lehet ott a paddcokban. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint a rajongóknak meg kell szokniuk az F1-et, úgy, hogy nem lesz ott a rajtrácson a mindig mosolygós Ricciardo nélkül. Rengeteg rajongó és kolléga szomorúan vette tudomásul Ricciardo távozását. Mark Gallagher úgy gondolja, hogy nem kell Ricciardo-t sajnálni, mivel rengeteg pénzt keresett.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Ha a Forma-1 elveszíti Danielt, ha eltűnik az F1-ből, akkor nincs kétségem afelől, hogy más kategóriában fog befutni.Nem szabad nagyon sajnálnunk őt, mert rengeteg pénzt keresett. Pénzügyi szempontból szép karriert futott be. Ez nagyszerű volt. Talán úgy fogja érzeni, hogy
soha nem érte el teljesen a benne rejlő lehetőségeket. Talán arra gondol, hogy öregszik. Talán voltak dolgok, amit tehetett volna jobban is. A Mclaren-nél minden más volt. Az elmúlt két évben olvastam az interjúit. Minél többet olvastam, annál jobban úgy éreztem, hogy ‘hú, Daniel eléggé össze van zavarodva”.-„- árulta el Mark Gallagher.