2023 februárjában már több csapat be fogja mutatni a 2023-as versenygépét. Christian Horner arra számít, hogy sok autó hasonlítani fog a Ferrarira és a Red Bull-ra.

A 2022-es szezont nagyon sokan várték, mivel az F1-ben új szabályok léptek életbe. Többen számítottak az erőviszonyok megváltozására. A Red Bull az élre ugrott. A Ferrarival csatázhattak a bajnoki címért. A Mercedes csak a szezon második felében szólhatott bele az első helyekért folytatott küzdelembe.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

A Red Bull 17 futamot nyert meg 2022-ben. Négyet pedig a Ferrari. Egyet George Russell, a Mercedes pilótája zsebelt be Brazíliában. Christian Horner szerint 2023-ban több autó fog hasonlítani a Ferrarira és a Red Bull-ra. A bikák viszont kevesebb időt tölthetnek majd az autó fejlesztésére.

„Nehéz, mert hátrány. Azt hiszem, hogy ’23-ban több autó fog hasonlítani a Red Bull-ra vagy a Ferrarira. Tavaly megnyertük a az egyéni és a konstruktőri címet is és ez felülmúlta a legmerészebb képzeletünket is. A ’21-es év egy ilyen intenzív év volt. Adrian Newey igazán a 21-re összpontosított, de a 2022-es autóra is figyelnünk kellett.”- árulta el Christian Horner