Fernando Alonso nagyon elismerően nyilatkozott az Aston Martin projektről. A spanyol kétszeres bajnok szerint szép idők várnak az Aston Martin-ra.

A kétszeres világbajnok idén már az Aston Martin csapattal áll rajthoz. Elhagyta az Alpine istállót és több évre elkötelezte magát a brit csapattal. A spanyol még mindig nyerni szeretne. Alonso-nak nagyon tetszik az Aston Martin projektje. A spanyol bajnok nagyon motivált és szerinte szép idők várnak az Aston Martinra.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Örülök, hogy lezárhattam egy fejezetet az Alpine-al. Idén még motiváltabb vagyok. Az Aston Martin projektje elképesztő. Toborozzák az embereket és befektetnek a létesítményeikbe. Szóval, igen. Szerintem szép idők várnak a csapatra.”- kezdte Alonso, akinek az utolsó szezonja nem volt zökkenőmentes az Alpine-al. Többször kiesett műszaki hiba miatt. A spanyol akkor azt mondta, hogy nem olyan autót kapott, mint Esteban Ocon. Ugyanakkor világossá tette, hogy „jó emlékekkel” és hálával távozik az enstone-i csapattól. Alonso számára a 2005-ös és 2006-os év volt, mikor világbajnokká avatták.

„Természetesen. Nagyon hálás vagyok, és mindig jó emlékekkel fogok gondolni az Alpine-ra és a Renault-ra. Megnyertük a két bajnokságot. Az F1-es karrierem alatt kilenc évet töltöttem a Renault-val és az Alpine-al. Mindig hálás leszek és sok sikert kívánok nekik.”- zárta a spanyol kétszeres bajnok.