Chalres Leclerc tavaly nem tudta legyőzni Max Verstappen-t. A monacói pilóta örülne, ha 2023-ban több pilóta harcolhatna a világbajnoki címért. Leclerc úgy érzi, hogy készen áll megküzdeni Lewis Hamilton-al és Max Verstappen-el a világbajnoki címért.

A 2022-es szezon elején úgy tűnt, hogy Leclerc nagyon erős és nem lesz kihívója. Három futamból kettőt megnyert. A Ferrari azonban elveszítette lendületét. A Red Bull hamar ledolgozta hátrányét és átvette az első helyet az egyéni és a konstruktőri bajnokságban is. Leclerc-t önbizalommal tölti meg az, ahogy a 2022-es szezont kezdte.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Mindent megváltoztat a győzelemért folytatott küzdelem. Pontosan ugyanazt a munkát kell végeznem, mint tavaly. Megpróbálom optimistán látni a dolgokat. Meg kell próbálnunk csapatként fejlődni.”- árulta el Charles Leclerc. Készen áll a monacói pilóta arra, hogy több pilótával felvegye a harcot a világbajnoki címért? Leclerc erre így válaszolt: „Csodálatos lenne. Igen, úgy érzem készen állok.”- ázárta a Ferrari pilótája.