Január harmadikán, azaz ma töltötte be 54. éltévét az F1 hétszeres bajnoka, Michael Schumacher. Sajnos ez a születésnap sem olyan, mint kellene.

Michael Schumacher 1969. január 3-án született Hürth-Hermülheim-ben. Egykori német autóversenyző és az F1 legendás pilótája volt. Hét bajnoki címet szerzett és rengeteg rekordot megdöntött. A Benetton csapattal megnyerte az 1994-es és az 1995-ös világbajnokságot, 1996-ban a Ferrarihoz szerződött. 2000 és 2004 között sorozatban öt világbajnoki címet szerzett az olasz csapattal.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

A versenypályán kívül az UNESCO nagykövete volt és számos humanitárius kezdeményezés résztvevője, Öccse, Ralf Schumacher szintén Formula–1-es pilóta volt. Fia, Mick Schumacher, is azóta apja és nagybátyja nyomdokaiba lépett. 2013 végén súlyos síbalesetet szenvedett, ami után kómába került. A baleset óta orvosi rehabilitáción vesz részt, visszavonultan él, a nyilvánosság előtt nem mutatkozik. Szinte semmit sem lehet tudni a hétszeres bajnok állapotáról.

Az F1Hírek Boldog születésnapot kíván a bajnoknak és mihamarabbi javulást. Nagyon sokan vannak, akik szorítanak Schumacher-nek és bizakodnak abban, hogy még láthatják őt. Sajnos erre nagyon kevés az esély.