Mick Schumacher a Haas-nál töltött két év után nem kapott új lehetőséget. 2023-ben nem lesz ott a rajtrácson. A Mercedes tartalékosa lesz, de más sorozatban nem kíván rajthoz állni.

A hétszeres világbajnok fia két évet tölthetett az F1-ben. 2023-ban a ‘kispadra’ kényszerült. A Haas úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a német pilóta szerződését. A Haas ehelyett úgy döntött, hogy Nico Hülkenberg-nek ad lehetőséget. A német pilóta 2019 után térhetet vissza az F1 rajtrácsára. Schumacher a Mercedes tartalékosa lesz, de emellett nem kíván más kategóriákban indulni. Egyedül a Race of Champions versenyen áll rajthoz, de ez az F1 téli szünetében lesz. A szezon rajtja után nem látjuk út más kategóriákban.

Kövess minket Facebbokon is és garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Biztos, hogy nem fogok máshol versenyezni. Egyszerűen nem érdekel. Ha valaki belekóstol ebbe a világba, akkor nem akar mással foglalkozni. Így határozottan a paddockban maradok. 99 százalékig biztos vagyok benne, hogy minden versenyen ott leszek. Keresem a visszatérés lehetőségét. 2024-ben szeretnék újra a rajtrácson lenni.”- árulta el Mick Schumacher a GPFans-nak.
.